Gransjean Wijnen en Delicatessen organiseert zondag 24 april haar voorjaarsproeverij in het Carlton Ambassador Hotel, te Den Haag. Het belooft weer een buitengewoon smakelijke zondagmiddag te worden.
Proeven
Vanaf 14:00 tot 18:00 vind je op de proeftafels 85 openstaande wijnen uit Sicilië (Italië), Granada, Rueda en Rioja (Spanje), Languedoc, Cahors en de Provence (Frankrijk) en Pfalz (Duitsland). De tafel met delicatessen is meestal een verrassing. Desalniettemin mag ik jullie alvast verklappen, dat je er in ieder geval rillettes en Spaanse chocolade kunt proeven.
Diner
Aansluitend op de wijnproeverij bereidt het Carlton Ambassador Hotel een heerlijk seizoensmenu. Hierbij worden alle nog openstaande flessen van de wijnproeverij uitgeschonken. Gegarandeerd genieten!
Menu
Huisgerookte zalm met dille, kroepoek, komkommergel, tomatensalsa en karnemelkpeterselie vinaigrette
Kalfsbiefstuk met asperges, spinazie, fondantaardappeltjes en basilicumjus
Gransjean kaasplateau
Baba (cake) met chocoladesorbet en sinaasappelschuim
€ 32,50
Kaarten
De wijnproeverij kost 10 euro per persoon. Kaarten zijn te koop bij Gransjean Wijnen en Delicatessen op de Bankastraat 12 in Den Haag. Reserveren voor het diner kan tot vrijdag 22 april en is verplicht.